Ανακοινώσεις

Δεύτερο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο TOURMAN 2018 – Πρόσκληση για εισηγήσεις:

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού και Διοίκησης Υπηρεσιών, συνδιοργανώνουν το Δεύτερο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Τουρισμού TOURMAN 2018 “In search of excellence in tourism, travel & hospitality”, στη Ρόδο από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2018. Υποβολή περιλήψεων-εισηγήσεων γίνεται δεκτή έως 30-5-2018. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ημερίδα με θέμα «Διοίκηση Τουρισμού: Καινοτομία, Ποιότητα & Επιχειρηματικότητα»:

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού και Διοίκησης Υπηρεσιών, σας προσκαλούν στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο του 29ου Money Show στο ξενοδοχείο Hyatt Regency το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 (ώρα έναρξης 17:00). Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας: Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δωρεάν Σεμινάριο του Μεταπτυχιακού σε συνεργασία με την Google:

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σε συνεργασία με την Google διοργανώνει σεμινάριο στο Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ με θέμα “Grow Greek Tourism Online”. #growgreektourismonline! Αναπτύξτε ψηφιακές δεξιότητες και αποκτήστε Βεβαίωση Παρακολούθησης. Την 21/03/2018, στις 12.00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος». Είσοδος ελεύθερη αλλά απαιτείται προηγούμενη ηλεκτρονική εγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή εδώ.

Νέα Προκήρυξη Εαρινού Εξαμήνου 2017 – 2018 για το Πρόγραμμα με ευέλικτες μορφές μάθησης:

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή φοιτητών στο ΠΜΣ «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών» για το εαρινό εξάμηνο 2017-2018.

Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων: μέχρι και την Δευτέρα 5/2/2018.
Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Παράταση αιτήσεων νέων φοιτητών έως 10 Ιουλίου 2017 και 10 πρόσθετες θέσεις:

Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, προσφέρονται 10 (δέκα) πρόσθετες θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το νέο κύκλο λειτουργίας του ΠΜΣ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με ευέλικτες μορφές μάθησης και online φοίτηση και συγκεκριμένα περιλαμβάνουν: α) εντατικές δια ζώσης διαλέξεις 3-4 Σαββατοκύριακα ανά εξάμηνο, και β) εξ αποστάσεως (onlline) ζωντανή διδασκαλία. Περισσότερες πληροφορίες και online αιτήσεις εδώ. Η καταλληκτική ημερομηνία για αιτήσεις είναι η 10η Ιουλίου 2017. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2017.

Δωρεάν σεμινάριο από τη Google σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό μας:

Συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Google και προσφέρουμε δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες και ηλεκτρονικό επιχειρείν για τον τουρισμό και όχι μόνο! Την Τρίτη 9 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών, για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση κ.α. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου και θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας,  βεβαίωση παρακολούθησης. Υποχρεωτική δωρεάν εγγραφή για όλους όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν – εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές – βιαστείτε! Ώρα προσέλευσης την ημέρα του σεμιναρίου: 15:20, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», Αίθουσα «Α», Περίπτερο 8, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συνεντεύξεων των νέων υποψήφιων φοιτητών:

Η διαδικασία συνεντεύξεων και αξιολόγησης των αιτήσεων όλων των υποψήφιων ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Συνολικά υποβλήθηκαν 68 αιτήσεις και κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης η Επιτροπή Αξιολόγησης επέλεξε 32 νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Όλοι οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017.

Επιστημονικό Περιοδικό:

Το Μεταπτυχιακό είναι ένα από τα ελλάχιστα διεθνώς που εκδίδει διεθνές επιστημονικό περιοδικό με κριτές (refereed journal) στο οποίο η πρόσβαση είναι ελεύθερη (open-access). Επισκεφτείτε το εδώ: Journal of Tourism, Heritage & Services Marketing

Ωράριο βιβλιοθήκης:

Ενημερώνονται οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού ότι για την κάλυψη των ερευνητικών τους αναγκών η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος θα παραμένει ανοιχτή το απόγευμα μέχρι τις 18.00 κατά τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Τις υπόλοιπες ημέρες το ωράριο θα είναι ανοιχτή από το πρωί μέχρι τις 15.00.

Σίτιση Φοιτητών:

Οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού έχουν την δυνατότητα να σιτίζονται στο εστιατόριο των φοιτητών για τα Σάββατα από τις 12.30 μέχρι τις 14.00 και για τις υπόλοιπες μέρες από τις 19.00 μέχρι τις 21.00. Η τιμή για ένα πλήρες γεύμα ανέρχεται στα δύο ευρώ ενώ για δύο γεύματα ημερησίως στα τέσσερα ευρώ.

 

 

Αναγόρευση της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου σε Επίτιμο Καθηγητή Μεταπτυχιακών Σπουδών:

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είχε την τιμή να αναγορεύσει την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο σε Επίτιμο Καθηγητή Μεταπτυχιακών Σπουδών. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2) την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 18:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπως και στο σύνολό του το ΑΤΕΙΘ, είναι από τα καινοτομικότερα ΑΕΙ στην Ελλάδα και προσφέρει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές υψηλότατου επιπέδου. Ενδεικτικά, τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση & Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)